![]() |
Tarator Soslu Karnabahar Kızartması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tarator Soslu Karnabahar KızartmasıTarator Soslu Karnabahar Kızartması Tarifi - Tarator Soslu Karnabahar Kızartması Yapılışı Malzemeler 1 adet orta boy karnabahar 1 yumurta Un, tuz ve su Tarator sos için; Tahin, Limon suyu, Sarmısak, Pulbiber, tuz maydanoz, ılık su (Arzuya göre rendelenmiş turp) Hazırlanışı Karnabaharı çiçeklerine ayırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Tarator sos için tahini bir kaba alın, sarmısak tuz limon suyunu ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayçiçek yağını kızdırın,haşladığınız karnabaharları önce yumurtalı sosa daha sonra kızgın yağa atın ![]() ![]() Kızarmış karnabaharları sos ile servis yapın ![]() Not: Tarator sosu kızartmalarınızın üstüne servis esnasında tabaklara ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|