![]() |
Pazi Boranisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazi BoranisiPazi Boranisi ![]() Malzemeler Yaram kilo pazı yaprağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 2 çorba kaşığı un Yarmı su bardağı yoğurt 2 çorba kaşığı mayonez 4 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber Tuz Yemegin Yapilisi Ön hazırlık olarak pazıların sadece yapraklı kısımlarını ayırıp, yıkayalım ve tencereye aktaralım ![]() 1- Hiç su ilave etmeden, pazı yapraklarını kendi bıraktığı suyla, pörsüyene dek haşlayalım ![]() 2- Pazı yapraklarının suyunu iyice süzdürelim ve yaprakları incecik doğrayalim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Üzerine yoğurt, mayonez ve dövülmüş sarımsakları ekleyip iyice karıştıralım ![]() ![]() ![]() ![]() AFIYET OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|