![]() |
Somon İzgara (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Somon İzgara (4 Kişilik)alzemeler 4 Somon Fileto 3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 1 Tatlı Kaşığı Hardal 1 Demet Dereotu 12-16 Taze Patates 1 ![]() 2 Diş İnce Kıyılmış Sarmısak Karabiber Kırmızıbiber Tuz Yemeğin Tarifi Somon filetoları zeytinyağı hardal tuz biber ve ince kıyılmış dereotu karışımında 1 saat bekletip ızgarada kızartın ![]() Patatesleri akar su altında sert bir fırçayla kuvvetlice fırçalayın ![]() ![]() Somon dilimlerini servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|