Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
izgara, kişilik, somon

Somon İzgara (4 Kişilik)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Somon İzgara (4 Kişilik)



alzemeler

4 Somon Fileto

3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı

1 Tatlı Kaşığı Hardal

1 Demet Dereotu

12-16 Taze Patates

15 Çorba Kaşığı Tereyağı

2 Diş İnce Kıyılmış Sarmısak

Karabiber Kırmızıbiber Tuz



Yemeğin Tarifi

Somon filetoları zeytinyağı hardal tuz biber ve ince kıyılmış dereotu karışımında 1 saat bekletip ızgarada kızartın


Patatesleri akar su altında sert bir fırçayla kuvvetlice fırçalayın Kabukları iyice temizlenince sarmısak tuz ve kırmızıbiberle hazırladığımız sosa batırıp kızgın tereyağında sürekli çevirerek kızartın


Somon dilimlerini servis tabağına alın Hazırladığınız patatesleri etrafına yerleştirin Dereotu ile süsleyip sıcak olarak servis yapın Arzu ederseniz garnitür olarak soya filizi ve haşlanmış bezelye kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.