![]() |
Şalgamlı Türlü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şalgamlı Türlümalzemeler 500 g sığır pirzolası, 2 yemek kasığı sıvı yağ, 2 baş soğan, 2 bağ yeşillik, 3 defne yaprağı, 1 kırmızı çarliston biber, 300 g lahana, 500 g şalgam, tuz, akbiber, 1-2 yemek kasığı hardal, yarım bağ maydanoz 4 yemek kaşığı krema ![]() yapilisi Etleri soğuk su ile yıkayarak mutfak havlusu ile kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|