![]() |
Saray Usulü Lahana Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saray Usulü Lahana DolmasıMALZEMELER 1 adet orta boy lahana, 2 çay bardağı sıvı yağ 2 çorba kasığı salça, 6 adet küçük boy soğan 500 gram kıyma, 1 çay kasığı kuru fesleğen 1 çay kasığı karabiber, 1 demet maydanoz 3 çay bardağı kırık pirinç, 2 çay bardağı rendelenmiş kasar peyniri tuz ve su HAZIRLANIŞI Lahananın göbeğini bıçakla oyarak çıkarın ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tencereye de sıvı yağı koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haşlanmış lahananın suyunu süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerini geçecek kadar su koyup, pirinçler yumuşayana kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|