![]() |
Bahçıvan Usulü Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahçıvan Usulü HindiBahçıvan Usulü Hindi Tarifi - Bahçıvan Usulü Hindi Yapılışı - Bahçıvan Usulü Hindi Nasıl Yapılır - Bahçıvan Usulü Hindi Pişirme Süresi İçindekiler: 1 paket Hindi Bonfile 3 çorba kaşığı sirke 4 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı un 12 adet arpacık soğan 2 adet havuç (jülyen doğranmış) 1 adet etli kırmızı biber (jülyen doğranmış) 1 çorba kaşığı hardal tohumu 1 çorba kaşığı kuşüzümü 1 adet defne yaprağı 200 ml su (kaynar) 1 çorba kaşığı domates salçası 4 sap maydanoz Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda) Eti keskin bir bıçakla 4`e kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri marinattan çıkarın, marinat suyunu ayırın, etleri kağıt havlu ile kurulayın ve her iki yüzünü una bulayıp fazla unlarını silkeleyin ![]() Kalan zeytinyağını ısıtın ve etlerin her iki yüzünü hızlı ateşte 3`er dak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salçaya ayırdığınız marinat suyunu yavaş yavaş ve karıştırarak katın ![]() ![]() Fırın kabının üzerini iki katlı alüminyum folyo ile hava almayacak şekilde iyice kapatın, önceden ısıtılmış 160°C fırında yaklaşık 30 dak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|