![]() |
Hamur Tatlısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamur Tatlısıtatlı tarifleri - tereyağlı hamur tatlısı - hamur tatlısı tarifi ![]() Malzemeler 1 su bardağı un 250 gram sadeyağ (Hamuru kızartmak için) 1,5 su bardağı tozşeker 2 adet yumurta 1/4 limon 1 kaşık tereyağı 1/2 bardak hamura konacak su Yeteri kadar su 1 su bardağı şekere konacak su Hazırlanışı Bir kap içinde bir kaşık yağ eritilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler 3 çorba kaşığı süt tozu, 2 çorba kaşığı un, 1 çorba kaşığı margarin, yarım çay kaşığı kabartma tozu, 1 çay kaşığı safran, 1 buçuk su bardağı şeker, sıvı yağ (kızartmak için) Hazırlanışı Tatlının şurubunu hazırlamak için, şekeri 2 su bardağı su ile kaynatın ![]() ![]() Hamur toplarını kızgın yağda pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|