![]() |
Fırında Mayonezli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Mayonezli PilavMayonezli Pilav Malzemeler - Fırında Pilav Hazırlanışı - Mayonezli Pilav Fırında Kuşbaşı kesilmiş kuzu eti, yemeklik doğranmış soğan ve margarini bir tencereye koyun ![]() ![]() Baklayı yıkadıktan sonra uçlarını ve kılçıklarını temizleyin ![]() ![]() Geniş bir tencerenin ortasına pişirdiğiniz eti koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Etli taze baklayı önce kuvvetli sonra kısık ateşte et ve bakla yumuşayıncaya kadar 45 dakika pişirin ![]() ![]() Tarifin Hazırlanışı Pirinci ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|