![]() |
Bademli Piliç Kavurma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Piliç KavurmaMalzemeler : 4 adet kemiksiz piliç but (badem büyüklüğünde doğranmış), 1 su bardağı kabuksuz badem, 1 su bardağı soya filizi, ½ su bardağı taze fasulye (jul yen doğranmış), 2 adet havuç (çok ince doğranmış), ½ su bardağı yeşil soğan (jul yen doğranmış), ½ çay bardağı soya sosu, ½ çay bardağı tavuk suyu, 4 silme çorba kaşığı tereyağı, 2 çorba kaşığı zeytin yağı ![]() Hazırlanışı : Zeytin yağının tümü, 1 çorba kaşığı tereyağı ile birlikte bir wok’a veya teflon kavurma tavasına alınıp kızartılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|