Burdur Usulü Haşhaşlı Bulgur Pilavı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Burdur Usulü Haşhaşlı Bulgur PilavıBurdur Usulü Haşhaşlı Bulgur Pilav Tarifi - Haşhaşlı Bulgur Pilavı Yapılışı - Haşhaşlı Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır - Haşhaşlı Bulgur Pilavı Malzemeleri 3 su bardağı su 2 su bardağı pilavlık bulgur Yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı çekilmiş haşhaş 1 tatlı kaşığı tuz Üç su bardağı suyu tencereye alıp tuz ilave ederek kaynatın Bulguru yıkayıp süzün ve kaynar suya ekleyin Arada bir karıştırarak 20 dakika pişirin![]() Yarım su bardağı sıvıyağ ve çekilmiş haşhaşı karıştırıp pilava ilave edin 5 dakika daha pişirip demlenmeye bırakın Sıcak olarak servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|