İtalyan Usulü Cevizli Makarna

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İtalyan Usulü Cevizli Makarna



Cevizli Makarna - İtalyan Makarnası
Malzemeler:


1/2 kg makarna

1 bardak çeviz içi (kıyılmış)

1 fincan tereyağı

1 yumurta

6 iç ceviz (ayıklanmış)

Yapılışı:


Makarna haşlanır ve süzülür Kıyılmış ceviz içi ve erimiş tereyağ bir tavada, orta ısılı ateşte bir, iki dakika ısıtılır


Sonra, ateşin altı kısılır, tavaya süzülmüş makarnalar boşaltılır ve iyice karıştırılır


Diğer taraftan bir yumurta iyice çırpılır ve makarnanın üzerine dökülür, karıştırılır Makarnanın etrafı cevizlerle süslenir




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.