![]() |
Hardal Soslu İzgara Biftek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardal Soslu İzgara Biftek Tarifiızgara biftek nasıl yapılır - hardal soslu biftek - kremalı biftekMalzemeler 4 kişilik Her biri 120 gr ![]() 4 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber Hardal sos için 1 küçük kuru soğan 1 diş sarımsak 3-4 dal maydanoz 25 gr tereyağı 1 çorba kaşığı hardal 2 çorba kaşığı krema Hazırlanışı Etlerin her iki yüzüne de zeytinyağı sürüp tuz ve karabiber serpin ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu hazırlamak için: Maydanoz yapraklarını çok küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Önce soğan ve sarımsağı ekleyip sote edin ![]() ![]() ![]() Etleri fırın ızgrada, mangalda veya yanmaz-yapışmaz bir tavada ızgara etmek üzere dolaptan çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis tabağına alıp hardallı sosla birlikte servis yapın ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|