![]() |
Buğdaylı Pazı Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğdaylı Pazı SarmasıBuğdaylı Pazı Sarması Tarifi - Buğdaylı Pazı Sarması Nasıl Yapılır - Buğdaylı Pazı Sarması Malzemeleri Buğdaylı pazı sarması 4 kişilik Gerekli malzeme: 3 demet pazı 1 çay bardağı bulgur 1 su bardağı haşlanmış buğday 2 çorba kaşığı sıvıyağ 2 soğan 2 diş sarımsak 2 çorba kaşığı salça 30 gr tereyağı 1 çorba kaşığı nar ekşisi Yarım demet taze fesleğen 1'er çay kaşığı karabiber, kırmızıbiber, kekik, nane Tuz Süslemek için: Limon dilimleri Pazı yapraklarını I çay kaşığı tuz ilave edilmiş suda haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıvıyağını bir tencerede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pazı yapraklarını istediğiniz büyüklüklerde kesip buğdaylı harcı ortalarına yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|