Kaşarlı İşkembe

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarlı İşkembe



Kaşarlı İşkembe Tarifi - Kaşarlı İşkembe Yapılışı - İşkembe Tarifleri

1 kg işkembe

2 adet domates

1 çorba kaşığı salça

1,5 su bardağı işkembe suyu

2 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı tuz

1 su bardağı kaşar rendesi


İşkembe iri doğranır, düdüklüde 45 dakika haşlnır Suyundan alınır Bir fırın kabına aktarılır Diğer tarafta rende domates, salça, ezilmiş sarımsak, tuz ve işkembe suyu iyice karıştırılır İşkembenin üzerine gezdirilir Kaşar serpilir Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kaşar eriyene kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.