Et Suyu Yapımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Et Suyu YapımıEt Suyu Yapımı Tarifi - Et Suyu Yapımı Nasıl Yapılır - Et Suyu Yapımı Malzemeleri Malzeme 15 Su Bardağı Su 1 5 Kg Dana Kemiği (Yağları parçalanmış ve sıyrılmış)8 Adet Tane Karabiber 7 Adet Karanfil 1 Demet Maydanoz Sapı İsteğe Bağlı Defne Yaprağı2 Adet Havuç 2 Adet Soğan 1 Adet Kereviz YAPILIŞI: Kemikleri fırın tepsisine koyup 20 dakika kadar 200 derecede pişirin Fazla yağlarını alın![]() Geniş bir tencereye fırında pişirdiğinizi dana kemiğini koyup tüm malzemeyi üzerine ekleyin ![]() 15 bardak suyu da döküp, 3-4 saat kaynatın İyice kaynadıktan sonra biraz da kısık ateşte pişirin Üzerindeki köpüğü alın Piştikten sonra iyice süzerek soğumaya bırakın Bu et suyunu buzdolabında iki hafta tutabilirsiniz![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|