Mini Rulolu Pasta

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mini Rulolu Pasta

mini rulolu pasta tarifi - mini rulolu pasta yapilisi

3paket mini rulo kek(bizim burda frambuazli muzlu ve cilekli var)

4oogr secdiginiz rulo kekine göre meyve

250grf mascarpone 125gr hazir krema

4yemek kasigi seker(arzu ve damak tadiniza göre sekerlendirebilirsiniz)

biraz limon suyu

hazirlanisi: mini rulolari bir cm kalinliginda kessip ne derin nede büyük olmicak sekilde bir kaba dösüyoruz secdigimiz meyvelerden istersek üstünede süs yapmak icin birazini ayirip digerlerini kücük yada küp küp dogruyoruz ben frambuazli rulo kullandim ama icine cilek dogradim maskarponeye 3kasik seker katip karistiyiyoruz sonrasinda kestigimiz meyvelere biraz limon suyu ekleyip maskarponeli karisima ekleyip kasikla karistiriyoruz kremamisi santi kivamina gelene kadar cirpiyoruz bir kasik sekerle ve diger harca ekleyip yavas yavas yediriyoruz en son rulolarimizi dizdirdigimiz kabin ortaina bosaltiyoruz bu karisimi egerki rulolarimizdan artan olduysa tabanini onunla kapatiyoruz yok olmadiysa bisküviylede kapatilabilir agzini folyoyla kapatim buzdolabinda 4-5saat bekletilir cikardiktan sonra tabak yardimiyla cevirilip cikartilir ve isterseniz üszerine meyveyle süsleyip dilimleyip servis yapilirALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com