![]() |
Amaretti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AmarettiMALZEMELER 220 gr ![]() 30 gr ![]() ¼ çay kaşığı badem esansı 2 adet yumurtanın beyazı (oda sıcaklığında olmalı) 185 gr ![]() HAZIRLANIŞI Derin bir kabın içinde toz şeker ve yumurta beyazlarını bir mikser yardımıyla kar haline gelinceye, katılaşıncaya kadar en az 7-8 dakika çırpalım ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi de kar halindeki yumurta aklarını badem içine ekleyip, tahta kaşık ile köpüğü söndürmeden karıştıralım ![]() ![]() Daha önceden 150 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika kadar pişirelim ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|