![]() |
PAVURYA ÇORBASı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() PAVURYA ÇORBASıMALZEMELER 6 adet pavurya 50 gr margarin 2 çorba kaşığı sirke 1 adet havuç 3-4 adet karabiber, dövülmemiş 3-4 sap maydanoz 3 adet defne yaprağı 4 çorba kaşığı çiğ krema 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt kırmızı biber tuz 4 Kişilik HAZIRLANIŞI Karabiber, maydanoz, sirke defne yaprağı, havuç dilimleri ve yeterli miktarda tuz ile birlikte pavuryaları haşlayın, ayıklayıp, ufak parçalara doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|