![]() |
Maş Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maş ÇorbasıMaş Çorbası Tarifi - Maş Çorbası Yapılışı - Maş Çorbası Tarifi ![]() Biraz Gaziantepli amcadan biraz da internetteki yabancı sayfalardan maş ile ilgili edindiğim bilgileri sizlerle de paylaşmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maş çok su çeken bir bakliyattır ![]() ![]() Malzemeler: *1 Su bardağı maş fasulyesi *1 kuru soğan *1 yemek kaşığı domates ve biber salçası karışımı *2 yemek kaşığı tereyağ *Tuz *Üstünü örtecek kadar et veya tavuksuyu Yapılışı: *Maşı akşamdan 3 katı su ile ıslatın ![]() *Suyunu süzüp yıkadığınız maşı tencereye koyun üzerini 3 parmak geçecek kadar su ile orta ateşte kaynamaya bırakın ![]() *Tavada erittiğiniz tereyağında, minik doğradığınız soğanları kavurun salçasını da 1 dk ![]() ![]() *Kaynayan maşın etsuyundan 1 kepçe tavaya dökün ve salçayı çözün, 1-2 dk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|