![]() |
Çocuğunuz Olsun İstiyorsanız Deneyin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuğunuz Olsun İstiyorsanız Deneyin...4- Adakta bulunmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bunu hangi vakitte nasıl adamamız gerekli |
![]() |
![]() |
![]() |
Çocuğunuz Olsun İstiyorsanız Deneyin... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuğunuz Olsun İstiyorsanız Deneyin...Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır: 1- İstiğfar okumalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin ![]() Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Âyât-i hırz, usulüne uygun okunur ve yanında taşınırsa, murat hasıl olur ![]() 4- Adakta bulunmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Dua izinli okunmalı! Bir hacetin hasıl olması için dua okunurken, tesir etmesi, üstadın izni ile okumalı ![]() ![]() ![]() ![]() 6- Çocuğu olmayanlarda en etkili usullerden biride 500 farklı kişiye (her birine birer Yasin olmak üzere) 500 yasini şerif okutmaktır ![]() ![]() ![]() 7- Çok cocuğu olan bir çifte 41 tane yasini şerif (mümkünse hatim) okutturulur ![]() ![]() ![]() ![]() 8- 21 gün oruç tutulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9- Çocuğu olmayan bir kimse, mümkünse 40 günde bir kuran hatmi, yada 21 günde 123 yasini şerif hatmi, yada 7 günde 41 yasini şerif hatmi, yada hergün 1 fatiha 11 ihlası şerif, eğer kadir olursa hepsini okur, okumanın sonunu gece yatmadan önceye denk getirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10- Hadisi şerifte; “Hanımı hamile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|