![]() |
> Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik)MALZEMELER Her Biri Yaklaşık 150 gr ![]() 2 Diş Sarmısak 100 gr Yeşil Zeytin 1/2 Acı Kırmızı Biber 100 gr Çok Küçük Doğranmış Domates 1/2 Su Bardağı Kırmızı Şarap Zeytinyağı Tuz HAZIRLANIŞI 4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün,eti ekleyip,harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın ![]() ![]() ![]() Harlı ateşte 2 dk kadar pişirin ![]() ![]() Eti yeniden tavaya koyun,zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayın ve bir dakika kadar pişirin ![]() Filetoları sıcak servis tabağına koyun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|