> Mantarlı Nuar

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Mantarlı Nuar



MALZEMELER
Yarım kilo nuar (ince dilimli)
Yarım kilo mantar
1 adet orta boy soğan
2 adet sivri biber
2 adet domates
kekik
1 çay bardağı sıvı yağ
beşamel sos
1 su bardağı kaşar rendesi

HAZIRLANIŞI
Nuar dilimlerini kızdırılmış yağda kızartıp bir cam tepsiye dizin Soğanı pembeleşinceye kadar kavurup üzerine dilimlenmiş mantarları ilave edin İnce kıyılmış biberleri de katarak biraz daha kavurun Küp şeklinde doğranmış domatesleri de ilave ederek suyunu çekene kadar pişirip tuz ve kekik ilave edin Bu karışımı nuar dilimlerinin üzerine yayın Daha sonra etlerin
üzerini tamamen beşamel sos ile kaplayın En üstüne kaşar rendesini serperek fırına sürün Kaşarlar eriyip hafif pembeleşince fırından alıp servis yapın
Not:Misafirlerinize ikram etmeyi d|~|n|yorsan}z vnceden hazırlayıp yemek saatinden 10 dakika önce fırına verebilirsiniz
Beşamel Sos: Margarinle yarım su bardağı un pembeleşmeden kavrulur üzerine 1,5 bardak süt eklenir Koyulaşana kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.