![]() |
> Mantarlı Nuar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Mantarlı NuarMALZEMELER Yarım kilo nuar (ince dilimli) Yarım kilo mantar 1 adet orta boy soğan 2 adet sivri biber 2 adet domates kekik 1 çay bardağı sıvı yağ beşamel sos 1 su bardağı kaşar rendesi HAZIRLANIŞI Nuar dilimlerini kızdırılmış yağda kızartıp bir cam tepsiye dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üzerini tamamen beşamel sos ile kaplayın ![]() ![]() ![]() Not:Misafirlerinize ikram etmeyi d|~|n|yorsan}z vnceden hazırlayıp yemek saatinden 10 dakika önce fırına verebilirsiniz ![]() Beşamel Sos: Margarinle yarım su bardağı un pembeleşmeden kavrulur üzerine 1,5 bardak süt eklenir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|