![]() |
Hindili Pazı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindili PazıHindili Pazı =malzemeler= 600 g pazı (ayıklanıp, yıkandıktan sonra, iri doğranmış) 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı 1 soğan (ince dilimlenmiş) 1 elma (kabuğu soyulup, çekirdekli göbek bölümü çıkarıldıktan sonra, rendelenmiş) bir tutam tuz bir tutam karabiber (taze çekilmiş) 15 cl ![]() 100 g hindi göğüs eti (füme ya da haşlanmış; ince şeritler halinde kesilmiş) =hazırlanışı= Ayçiçek yağını bir tencereye koyup, tencereyi orta ateşe oturtarak, yağı ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|