![]() |
Buğu Kebabı Tarifi ve Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğu Kebabı Tarifi ve Yapılışı![]() MALZEMELER 1 kg koyun eti (but tarafından) yarım su bardağı un 3 çorba kaşığı margarin 2 iri domates (veya 1 çorba kaşığı domates salçası) 2 kahve kaşığı kekik 1 defne yaprağı 300 gr arpacık soğanı 1 kahve fincanı su 2 kahve kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Yarım bardak unu , bir kahve fincanı suyla yoğrurarak hamur haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden hazırladığınız hamurla, güveç ve kapağı arasındaki aralıkta, buğu çıkaracak hiçbir boşluk kalmayacak biçimde iyice sıvayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|