Zeytinyağlı Yer Elması

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Yer Elması



MALZEMELER
1/5 kg yer elması
1 adet soğan
1 çay fincanı margarin
1 yemek kaşığı dolusu kuru nane
Az tuz

HAZIRLANIŞI
Yer elmaları iyice yıkanıp ayıklanarak iri parçalara ayrılır ve bir tencereye konulur Halka halka kesilmiş soğan, sıvıyağ ve bir çay bardağı kadar su, az tuz ilave edilip 20 dakika kadar orta hararette pişirilir ve ineceğine yakın nane ilave edilip tahta bir kaşıkla 1-2 kez karıştırılır ve tencerenin altı kapatılır Soğuduktan sonra servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.