Soslu Tavuk Kanadı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soslu Tavuk Kanadı



Malzemeler:

10-15 adet kanat
2-3 yemek kaşığı salça
karabiber
kırmızı biber
kekik (sevdiğiniz tüm baharatlar)
sıvı yağ
Yapılışı:
Salçayı bir kaba alın içine istediğiniz baharatları koyun Sıvıyağ ekleyerek salçayı inceltin Kanatları bu sosa bulayın Salçanın fazlasını alın
Tavaya sıvıyağı koyun ve yağı önceden kızdırın, kanatları orta ateşte çevirerek kızartın
Bu sayede çıtır pane harcı bile kullanmadan çıtır çıtır ve nar gibi olacaklar
Tavuğu yüksek ateşte pişirmeyin içi çiğ kalır, dışı yanarAteş harlıyken birden ısı ayarını düşürmeyin ozaman tavuklar çok yağ çeker
Yanınakla cips yada patates kızartmasıyla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.