|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgi, çocuğa, hakkında, hissettirin, oldugunu, özel |
çocuğa özel oldugunu hissettirin hakkında bilgi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
çocuğa özel oldugunu hissettirin hakkında bilgiÇocuklarınıza sevdiğinizi belli etmenin, onlara ayrıcalıklı olduklarını ifade etmenin yolları İşte çocuklarınızla iletişimizi kuvvetlendirecek hassas sözcükler![]() ![]() ÇOCUKLARINIZA SÖYLEMENİZ GEREKENLERNe olursa olsun seni seviyorum ![]() Çocuklarınızın onları şartsız sevin ![]() Başarı ve başarısızlıklarını sevin ![]() Sana saygı duyuyorum ![]() Çocuklar da saygıyı hak ederler! Çocuklarınıza saygı gösterdiğinizde onlara başka insanların değer ve sınırlarına saygı duymayı da öğretirsiniz ![]() Kararını destekliyorum Onlara zarar verecek bir şey olmadığı sürece kararını destekleyin ![]() Seni dinliyorum Hüküm vermeden ve eleştirmeden dinleyin Yalnızca dinlemek niyetiyle dinleyin ![]() Hayatıma renk katıyorsun Onlara sizin için bir lütuf olduğunu gösterin ![]() Çocuğum olduğun için çok talihliyim Onlara hayran olduğunuzu ve yeteneklerini sizinle paylaşmasını teşvik edin ![]() Biraz daha anlatsana! Zararsız sorular sorun Konuşmalarından keyif aldığınızı gösterin ![]() Anlamak istiyorum Sizinle paylaşmasını isteyin ama zorlamayın ![]() Teşekkür ederim Siz sormadan bir şey yaptıklarında büyük birisiymiş gibi teşekkür edin ![]() Sana yardım edeyim Çocuğunuzun yardıma ihtiyacı varsa yanında olun Sevginizle ve ruhunuzla orada bulunun
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|