![]() |
Geç Kalmayin....... |
![]() |
![]() |
#1 |
kara_gozlu
|
![]() Geç Kalmayin.......Daha henüz 18 yaşındaydı ama hayatının sonundaydı ![]() Tedavisi mümkün olmayan ölümcül bir kansere yakalanmıştı ![]() Kahır içinde eve kapatmıştı kendini ![]() ![]() ![]() ![]() Annesi, bir de kendisi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün fena halde sıkıldı, dayanamadı, attı kendini sokağa ![]() ![]() ![]() Bir yığın vitrin önünden geçti, tam bir CD satan dükkânı da geride bırakmıştı ki, bir an durdu, geri döndü, kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı ![]() yaşlarında harika bir genç kızdı tezgahtar ![]() ![]() ![]() aşk derler ya, öyle takılıp kalmıştı işte ![]() ![]() ![]() ![]() gülümseyerek koştu ona; "Size nasıl yardım edebilirim?" diye ![]() Nasıl bir gülümsemeydi o ![]() ![]() ![]() kızı ![]() ![]() ![]() ![]() birini işaret ederek; "Evet, şu CD'yi bana sarar mısınız?" dedi ![]() ![]() Gençkızdan aldı paketi, çıktı dükkündan, evine döndü ![]() Paketi açmadan dolabına attı ![]() ![]() ![]() dükkâna ![]() ![]() ![]() getirdi, attı paketi dolaba gene açmadan ![]() ![]() ![]() sardırılan CD'lerle geçti ![]() edemiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() oğlum, ne var bunda?" dedi ![]() cesaretini topladı, erkenden dükkâna gitti ![]() ![]() Kız gülerek aldı CD'yi, arkaya gitti paketlemeye ![]() Kız içerdeyken bir kâğıda "Sizinle bir gece çıkabilir miyiz?" diye yazdı, altına telefon numarasını ekledi,notu kasanın yanınakoydu gizlice ![]() kaçtı gene dükkândan ![]() ![]() ![]() telefonu çaldı ![]() ![]() ![]() ![]() kızdı arayan ![]() da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oğlumu ![]() girebildi sonunda ![]() ![]() oraya atılmış bir yığın açılmamış paket gördü ![]() oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı ![]() CD vardı, bir de minik not ![]() ![]() ![]() "Merhaba, sizi öyle tatlı buldum ki, daha yakından tanımak istiyorum ![]() Sevgiler ![]() ![]() ![]() Anne, bir paketi daha açtı, onda da bir CD ve bir not vardı: "Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu gece davet edin, artık ![]() Sevgiler ![]() ![]() ![]() LÜTFEN SEVDİĞİNİZİ BELLİ ETMEKTE VE SÖYLEMEKTE GEÇ KALMAYIN! :(((( |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|