![]() |
Azad Etmem Yüreğimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azad Etmem Yüreğimi![]() Kararsız saatlerin pençesinde dakika dakika solurken seni,nedensiz gidişine sebepler bulmaya çalışmak nasıl da zor ![]() ![]() ![]() Yalnızlığı anlatan bütün şiirlerimi çıkarmak zuladan ve ağlayan tüm şarkıları kadehlere doldurup yudum yudum içmek ![]() ![]() Geri getirmiyor seni yar ![]() ![]() Seninleyken dursun dediğim zaman,geçmek bilmiyor,gün güne kavuşmuyor gittiğinden beri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baktığım hiçbiryerde görememek seni ![]() ![]() ![]() ![]() Duygularımı kilitlemek mümkün olsaydı eğer " bitti artık " dediğin an zincire vururdum,ellerimi bıraktığın yerde terkederdim sevdamı ![]() ![]() ![]() ![]() Sen giderken bir yanımı almıştın ya benden,diğer yanım bende kalacak sandın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ben diyebileceğim hiç birşey kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğinde unuturum sanmıştın,vicdanın rahattı belkide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olur da birgün bulunduğun yere gelirse ölümümün ağıt sesleri ![]() ![]() ![]() Çünkü ölsem de azad etmem ben, sevdanla hayat bulan yüreğimi ![]() ![]() ![]() SEVDALI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|