Azad Etmem Yüreğimi

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Azad Etmem Yüreğimi

Kararsız saatlerin pençesinde dakika dakika solurken seni,nedensiz gidişine sebepler bulmaya çalışmak nasıl da zor

Yalnızlığı anlatan bütün şiirlerimi çıkarmak zuladan ve ağlayan tüm şarkıları kadehlere doldurup yudum yudum içmek

Geri getirmiyor seni yar!

Seninleyken dursun dediğim zaman,geçmek bilmiyor,gün güne kavuşmuyor gittiğinden beriŞimdi anlıyorumki yokluğunun dinmez ağrısıymış durmaz dediğim zamanı durduranGözlerimden akan kanmış,çağlayanları,nehirleri donduran

Baktığım hiçbiryerde görememek seniBelki bulurum ümidiyle dokunduğum hiçbir yürekte hissedememek,anlatamamak içimde sana dair,sevdana dair biriktirdiğim cümleleri

Duygularımı kilitlemek mümkün olsaydı eğer " bitti artık " dediğin an zincire vururdum,ellerimi bıraktığın yerde terkederdim sevdamıO zaman canım yanmazdı,o zaman gönlüm böyle çaresiz kanamazdı

Sen giderken bir yanımı almıştın ya benden,diğer yanım bende kalacak sandınAma ardınsıra o da koştu peşindenSen görmedin!

Şimdi ben diyebileceğim hiç birşey kalmadıDağlanmış bir yürek var nefessiz bedenime can verenDamla damla " sen " diye kanayan bir aşk var,sensiz gecelerimde kağıtlara düşen

Gittiğinde unuturum sanmıştın,vicdanın rahattı belkideAma olmadı yar,başaramadımVicdanın sızlasın diye değil,sevdama olana sevdalığımdan bilesinUnutmadım seni

Olur da birgün bulunduğun yere gelirse ölümümün ağıt sesleriisteme sakın yar,bekleme yine unuturum diye seni

Çünkü ölsem de azad etmem ben, sevdanla hayat bulan yüreğimi

SEVDALI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com