![]() |
Sen Giderken - Git - Gitme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Giderken - Git - Gitme![]() Yazılan mı Önemliydi Çizilen mi Sevdalara? Oysa, Ben Ne Yazdım Ne Çizdim sevdamı ![]() ![]() ![]() İçimde Büyüttüğüm Ufaklıktın Sen ![]() ![]() ![]() Ben Ne kadar Büyüttüysem Seni; o kadar Ufaltmışsın Kendini ![]() ![]() ![]() Sen Giderken "Gitme Kal Yanımda Sana ihtiyacım Var!" Diyemedim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde ![]() ![]() ![]() Ne Volkanlar Patlatmıştım "Hep sen ol" diye ![]() ![]() ![]() Sensiz Olmak Benim sonum Olurdu Biliyordum ![]() ![]() ![]() Bildiklerimin de Başıma Gelmesinden Öyle Çok Korkuyordum ki ![]() ![]() ![]() Korkularıma Rağmen Savaşlarımı hiç ertelemedim ![]() ![]() ![]() Ertelenmiş bir sevda bana göre değildi ![]() ![]() ![]() Ya Sen? Savaştın mı Benim gibi? Korktun mu Kaybetmekten Deli Sevdalanı? Kaç Kere Yemin ettin Bozacağını;dayanamayacağını Bile Bile? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar Gözyaşı döktüm ki Ardından ![]() ![]() ![]() Hiç Utanmadım Ve Hiç silmedim Gözyaşlarımı ![]() ![]() ![]() Çünkü Görünen Sadece Gözümdeki Yaştı ![]() ![]() ![]() Kalbimdeki Acıları, bitmişliği Göremezdin ![]() ![]() ![]() Bu Yüzden Ağladım Karşında ![]() ![]() ![]() Göz Yaşlarımdan Asla ve Asla Utanmadım ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Sevdamdan da Utanmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişman Değilim, Bir Kere Dünyaya Gelsem Bin Kere de Olsa Seni Severim! Umudumu yitirdiğimde Utandım Ben Yar! Çünkü, Umutlarımda Binlerce Güzellik Var ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi Bana Kalan Ardından; Bomboş Bir Hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Avuç Göz Yaşı Ve Bir dünya Kadar Sevdan ![]() ![]() ![]() Gittin İşte ![]() ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbim Alıştı Belki de Bu sefer ama Telafisi Yok ![]() ![]() ![]() Olmayacak da ![]() ![]() ![]() "Unut" Deme, Sakın ![]() ![]() ![]() Unutmak İçin Sevmedim ki seni ![]() ![]() ![]() Kolay mı ki Unutmak o kadar Savaşın O kadar Acının O kadar Sevdanın Ardından Seni? Hadi Sen Unut Beni Sevgili ![]() ![]() ![]() Ben Es geçtim Unutulması Gereken Her şeye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|