![]() |
Gönül |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Gönül1 ![]() ![]() "Gönüllerin birbirine kaynaştığı o günler millî bayramlarımızdan biriydi ![]() 2 ![]() "Okumaya gönlün var mı?"- ![]() Gönülleri bir edelim
Gayrileri biz nidelim İkimiz de bir gidelim Yürüyelim ize doğru Aşık Veysel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() ferman dinlemeyen organ ![]() ![]() ![]() _________ fikret kızılok: bunca yıl herkesten kaçtım en sonunda buldum sandım ansızın içini açtın yapma dedim yaptın gönül _________ çocuklar duymasın adlı dizide light erkek tiplemeli selami'nin her zaman peşinden koştuğu karısı ![]() ________ batı dillerinde karşılığı olmayan kelime ![]() _________ "yapma!" denildiğinde dinlemeyen, önünü göremeyen; sahibini derin derin kederlere boğan, uykusuz bırakan, arsız hedemiz ![]() bazen, çalışmıyor artık, yeniden yapamaz sandığımız bu hedemiz, durur durur öyle bir yerden bizi yakalar ki, öyle belirsiz durumlara düşürür ki, içinden mantığımız yardımıyla bile çıkmayacağımız hallere düşeriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ______ ve son olarak edip Akbayram ![]() ![]() ![]() Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığın duyulmasın Aldırma gönül aldırma Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Kurşun ata ata biter Yollar gide gide biter Mapus yata yata biter Aldırma gönül aldırma Dertlerin kalkınca şaha Bir sitem yolla Allah'a Görecek günler var daha Aldırma gönül aldırma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Gönül Nedir? Gönül, insanın insan olma iradesidir ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönül, öyleyse bir güç, bir hava, bir tavır, bir eylemdir ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|