![]() |
Dişlere Köprü Mü Yoksa Implant Mı Yaptırmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Dişlere Köprü Mü Yoksa Implant Mı Yaptırmalı Dişlere köprü mü yoksa implant mı yaptırmalı Ağzında eksik dişi olanlar eskiden köprü yaptırarak sorunlarını çözerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eksik dişlerin yerine 'çivi' gibi takılan implantlar, klasik köprülerin pabucunu dama attı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PROF ![]() ![]() HASTANIN DURUMUNA GÖRE TEDAVİSİ DEĞİŞİR Bence önce çok iyi teşhis koyup sonra iyi bir tedavi planlaması gerekir ![]() ![]() ![]() Ön ve arkada sağlıksız dişler ve renk değişikliği varsa köprüyü tercih ediyoruz ![]() ![]() Bu konuda çok büyük bir tehlike olduğunu da belirmek isterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anda benim ağzımda ne köprü var, ne de implant ama yaptıracak olsaydım; ön ve arka dişlerim de sağlam olsaydı kestirmeden implant yaptırırdım ![]() DT ![]() Caddebostan Diş Kliniği ÇÜRÜK VARSA KÖPRÜ DAHA ETKİLİ OLUYOR İmplant ve köprü için aynı elverişli şartlar varsa, implantı tercih etmek daha doğru olacaktır ![]() ![]() ![]() Benim ağzımda herhangi bir köprü veya implant protezi yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DT ![]() Çamlıca Medicana Hastanesi DİYABET HASTALARINA YAPILAMIYOR İmplant ve köprünün avantajları farklıdır ![]() ![]() Aktif diyabet, kanser ve dişeti hastalığı gibi bazı sağlık problemleri giderilmeden implant operasyonu yapılmamalıdır ![]() ![]() ![]() Ben implant ya da köprü protezi kullanmıyorum ama ileriki yıllarda ihtiyacım olur ve de genel sağlık durumum izin verirse her zaman implantı tercih ederim ![]() DT ![]() EKONOMİK TERCİH ÖNEMLİ BİR ETKEN "İmplant mı, köprü mü?" sorusunun tek bir cevabı yoktur ![]() ![]() ![]() DT ![]() Kışlaoğlu Kliniği DİĞER DİŞLERE DOKUNULMAZ Bir diş hekimi olarak ben implant tedavisini tercih ediyorum ![]() ![]() ![]() Benim bir tane implantım var ![]() ![]() DT ![]() Hisar Intercontinental Hospital EKSİĞİM OLSA YAPTIRIRDIM Köprü restorasyonlarının bilinen en büyük dezavantajı, komşu dişlerin kesilme yoluyla küçültülmesidir ![]() Bir diş hekimi olarak benim kişisel tercihim implant protezidir ![]() ![]() Benim ağzımda hiç eksik diş yok ama olsaydı tercihim implantlar yönünde olurdu ![]() DT ![]() Memorial Ataşehir Hastanesi HAYATINIZ BOYUNCA SİZİNLE KALIR Steril bir ortamda deneyimli uzmanlar tarafından yerleştirilmiş ve üst yapısı doğru planlanmış bir implant protezinin; hayatınız boyunca sizinle yola devam etmemesi için hiçbir sebep yoktur ![]() Aynı şeyi bir köprü protezi için söylemekse çok kolay değildir ![]() ![]() Şu anda ağzımda implant ya da köprüm yok ![]() ![]() DT ![]() Medistate Kavacık Hastanesi ÇENEDE KEMİK ERİMESİNİ DURDURUYOR Amacımız doğal dokulara müdahale etmemek olduğu için sağlam dişlere sahip kişilere implant uygulamalarını öneriyoruz ![]() ![]() İmplant; köprü gibi birbirine bağlı ve temizliği zor olmadığı için daha hijyeniktir, dişeti iltihabı, koku ve kanamalara yol açmaz, uzun ömürlüdür ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|