![]() |
Yazılı Cevapları |
![]() |
![]() |
#1 |
ERen
|
![]() Yazılı Cevaplarıcilgin felsefe hocasi 100 puanlik tek soruyu yanindaki sandalyeyi gostererek sorar: - bana bu sandalyenin var olmadigini kanitlayin!" 100 puan alan tek ki$inin cevabi ise sadece sudur: - Hangi sandalye ****************** ilkokul 3 ![]() Soru: Ormanlarin faydalarini sayiniz ![]() Cevap: Ormanlarin faydalari saymakla bitmez ![]() Sonuc: Tam not ****************** Din hocasi hz ![]() ![]() ![]() Hani kitapta gecen ozlu sozler tarzinda, yanitlardan biri soyleymis hz ![]() hz ![]() ******************* seviye: universite ders: egitim felsefesi sinav: butunleme sinav su sorudan ibarettir: - bildiginiz iki soruyu yazip cevaplayiniz ![]() yanliz bir sorun vardir derse hic devam etmemis ogrenci dersin icerigini hic bilmemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() soru 1: ilk milli egitim bakanimiz kimdir? cevap: hasan ali yucel soru 2: hasan ali yucel kimdir cevap:ilk milli egitim bakanimizdir ![]() islem tamamlanmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ********************* soru; Ahmet Hasim'in en unlu eserlerinin toplandigi eserin adi nedir cevap; best of ahmet hasim ************ deprem sirasinda ortaya cikan enerjiye ______ ______ denir ![]() dogru cevap depremin magnitudu'dur, fakat zeki bir arkadasimiz: "helal olsun" yanitiyla okulda efsane olmayi basarmistir ![]() ****************** asagidaki konulara kisa ve etkili bir de deginen bir yazi yazin ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() cevap: Allahim! hamileyim ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|