![]() |
250 Dolara Mercedes! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() 250 Dolara Mercedes!250 DOLAR A MERCEDES Adam otomobil almayı düşünüyor Gazetedeki ilanlara bakıyor ![]() ![]() Derken, o da ne, “250 DOLAR A MERCEDES” Yanlış basılmış deyip sayfaları çeviriyor Ertesi gün yine aynı sayfa, yine aynı ilan “250 DOLAR A MERCEDES” Hata devam ediyor diye düşünmüş ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün yine aynı sayfa, aynı ilan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “250 DOLAR A MERCEDES” Bi dakika yaa bi arayıp ikaz edeyim, yanlış yapmasınlar deyip numarayı çevirmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Çok kibar ve güzel sesli bir bayan cevap vermiş, -Buyrun beyefendi -Hanımefendi, gazetede bir mercedes ilanı var, siz mi verdiniz? -250 dolar a yeni bir süper lüks mercedes, bunu soruyorsunuz sanırım Evet, zaten sadece siz aradınız -Yani, ilan doğru mu? -Evet beyefendi, arabayı almak mı istiyorsunuz? -Yani 250 dolar a mercedes öyle mi ![]() ![]() -Evet ![]() ![]() -A ar arab araba ara arabayı gö gö göreb görebilrimiyim? -Tabii adresi vereyim yazın ![]() ![]() ![]() Adam hızla yola düşer, şehir dışındaki adresi bulur, görkemli bir malikanedir ![]() Bahçeden girer, zili çalar, Bir uşak kapıyı açıp adamı salona alır ![]() Güzel, genç ve alımlı bir bayan gelir, kibarca karşılayıp buyur eder adamı ![]() ![]() ![]() -Hanımefendi, ara ara aa aarabayııı g ggö görebilirmiyim? -Tabii ki, buyrun garaja gidelim Garajın kapısı açılır, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ha ha han hanımefendi, a a ara araba ça çal çalışıyormu? -Alın anahtarları deneyin Adam elleri titreyerek arabaya ourur, anahtarları takıp marşa basar, araba saat gibi çalışmaktadır ![]() -P pepekii, y yü yürüyormu? Diye sorar -Bahçede bir tur atın isterseniz Adam bahçede bir tur atar, evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -şimdi ben, size 250 dolar verirsem bu arabayı alabilirmiyim yani? -Evet Beyefendi, aynen öyle Adam yine elleri titreyerek cebinden çıkardığı paraları kadına uzatır ![]() -Hayırlısı olsun beyefendi, deposu da dolu, arabanızı güle güle kullanın Adam arabaya biner, tam gidecekken döner ve dökülür: -Hanımefendi, allahaşkına ne olursunuz şu işin aslını bana anlatın, yoksa delireceğim! Kadın buruk bir kahkaha atarak “pekiyi”, der ![]() -Bu benim geçen hafta sekreteri ile yurtdışına kaçan utanmaz eşimin bıraktığı mektup: Bakın ne diyor: “sevgili karıcığım bana çok emeğin geçti, beni affet ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : 250 Dolara Mercedes! |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : 250 Dolara Mercedes!Süperdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|