![]() |
Kışa Hazırlık: Fasulye Konservesi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kışa Hazırlık: Fasulye Konservesi TarifiKışa hazırlık: Fasulye konservesi tarifi Kış için fasulye konservesi nasıl yapılır? Adım adım fasulye konservesi tarifi, püf noktaları ve saklama önerileri ![]() Haber Merkezi Kışa hazırlık: Fasulye konservesi tarifi Taze fasulye yaz aylarının en sevilen sebzelerinden biridir ![]() ![]() ![]() ![]() FASULYE KONSERVESİ İÇİN MALZEMELER 2 kg taze fasulye 1 kg domates 2 adet orta boy soğan 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz İsteğe göre 1-2 diş sarımsak HAZIRLIK Fasulyelerin uçlarını kesin, yıkayın ve ortadan ikiye ya da üçe bölün ![]() ![]() Sosu Hazırlama Geniş bir tencerede sıvı yağı kızdırın ![]() ![]() ![]() Fasulyeleri Ekleme Hazırlanan sosun içine fasulyeleri koyun ![]() ![]() Kavanozlama Sıcakken fasulye yemeğini kavanozlara doldurun ![]() ![]() Sterilizasyon (Kaynatma Yöntemi) Büyük bir tencereye kavanozları dizin, üzerini geçecek kadar su ekleyin ![]() ![]() Soğutma ve Saklama Kaynatma işlemi bitince kavanozları ters çevirin ve bir gece bekletin ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|