|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
![]() |
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Seçimli Genel Kurulun 21 Eylül'de Yapılacağını Açıkladı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Seçimli Genel Kurulun 21 Eylül'de Yapılacağını Açıkladı.Resmi açıklama geldi! Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu! Fenerbahçe, olağanüstü seçimli genel kurulun 21 Eylül'de yapılacağını açıkladı ![]() Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü seçimli genel kurulun 21 Eylül'de yapılacağını açıkladı ![]() İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama: "18 Mayıs 2025 tarihinde yaptığımız açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nu Eylül ayında yapacağımızı ve kesin tarihlerin 2025-2026 lig fikstürünün belli olmasından sonra kararlaştırılacağını camiamıza duyurmuştuk ![]() ![]() Yönetim Kurulumuz, Seçimli Olağanüstü Genel Kurulun 13-14 Eylül tarihlerinde yapılmasına; ilk toplantı yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise kongrenin 20-21 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesine karar vermiştir ![]() Göreve geldiğimiz günden bu yana Fenerbahçe'mizin çıkarlarını korumak adına her türlü zorluğun karşısında durduk ![]() Bu camiayı zayıf düşürmek için planlanan her adımla mücadele ettik ![]() ![]() Biz bu göreve bedeli ne olursa olsun sorumluluğunu üstlenmek için geldik ![]() Son dönemde bazı odakların sistemli şekilde yalanlar ve iftiralarla yürüttüğü organize kötülüğe karşı dimdik ayaktaysak, bu Fenerbahçe'mizin haklılığı ve vicdanlı insanlara olan inancımız sayesindedir ![]() Fenerbahçe'mizin birliği, bağımsızlığı ve geleceği için şimdi bu mücadeleyi, kulübümüzün gerçek sahipleri olan kongre iradesine bırakıyoruz ![]() Hiç kimsenin endişesi olmasın ki, kongre tarihine kadar Yönetim Kurulu olarak kulübümüzü tüm branşlarda yeni sezona hazırlamak için her türlü çalışmayı özveri ile yapmaya devam edeceğiz ![]() ![]() Tüm camiamızı, bu tarihi dönemeçte kulübümüze sahip çıkmaya çağırıyorum ![]() Çünkü bu sadece bir seçim değil, Fenerbahçe'mizin geleceğine sahip çıkma meselesidir ![]() Ali Y ![]() Fenerbahçe Kulübü Başkanı"
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|