![]() |
Los Angeles'taki Yangın Turbo Turabi'yi de Vurdu: Her şeyimi Kaybettim... Sırt çantam ve Sağlıksız Vücudumdan Başka Hiçbir şeyim Kalmadı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Los Angeles'taki Yangın Turbo Turabi'yi de Vurdu: Her şeyimi Kaybettim... Sırt çantam ve Sağlıksız Vücudumdan Başka Hiçbir şeyim Kalmadı!Los Angeles'taki yangın Turbo Turabi'yi de vurdu: Her şeyimi kaybettim ![]() ![]() ![]() Hikayeyi yazan: Hürriyet 7 Ocak'ta Los Angeles'ta başlayan ve bir türlü kontrol altına alınamayan yangın şehri küle çevirmeye devam ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() 'Sırt çantam ve sağlıksız vücudumdan başka hiçbir şeyim kalmadı' diyen Turabi, 'Ana ocağına dönüyorum' dedi ![]() İşte Turabi'nin açıklamaları: "Evim, arabam yanmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sağlığınla boğuşurken, kendi kendine 'Daha kötü ne olabilir ki' diye isyan ediyorsun, menajerinden haber alıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|