|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eşcinsellik, konur, mıdır, tedavisi, teşhisi |
![]() |
Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırYalancı eşcinsellik tedavi edilebiliyor 20 yaşında bir gencim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşcinsellik; bir cinsel yönelim bozukluğudur, kişinin yaşadıklarını ve duygularını anlatmasıyla ve ayrıntılı cinsel öykü alınmasıyla bir cinsel terapist tarafından tanısı konulabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırEşcinselliğin nedenleri Zor ve acı dolu bir süreç sonunda oluyor ![]() Eşcinselliğin uzun yıllar, bir kimlik bozukluğu, hastalık veya sapıklık olarak algılandığına dikkat çeken CİSED Genel Sekreteri Cinsel Terapist Psk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruhsal bozukluk veya anormal davranış ise, göreceli kavramlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu açıdan baktığımızda da, eşcinsellik ruhsal bir bozukluktur, bir cinsel eğilim bozukluğudur, bir cinsel kimlik bozukluğudur ![]() ![]() "AKLA DAR BLUE JEAN GİYEN ERKEKLER GELİYOR" Eşcinsellik kavramının birçok farklı eğilimi veya tanımı içinde barındırabildiğini ifade eden CİSED Başkanı Uzman Psikolojik Danışman Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EŞCİNSELLİĞİN NEDENLERİ NEDİR? Eşcinselliğin çoğunlukla zor ve acı dolu bir sürecin sonunda oluşan bir durum olduğunu ifade eden Dr ![]() "Eşcinselliğin nedenlerini anlamamız çok önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırslm ben eşçinselliyim ve erkeklerden hoşlanıyorum ve bayanlardan az hoşlanıyorum bunalıma girdim bu hastalığın bi tedavisi varmı acaba |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırAlıntı: Ziyaretci Nickli Üyeden Alıntı slm ben eşçinselliyim ve erkeklerden hoşlanıyorum ve bayanlardan az hoşlanıyorum bunalıma girdim bu hastalığın bi tedavisi varmı acaba Konuyu okuyunuz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırben eşcinselim ve erkekler ilgimi çekiyor bayanlardan fazla hoşlanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırgerçekten tedavisi var mı beni kurtarın bu dutumdan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırebette tedavisi vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırKatılıyorum ![]() ![]() ![]() Tedaviyi istemek gerçekten çok önemli ![]() ![]() ![]() ![]() Tedavi sürecinde eşcinsel düşünceler devam edecektir bir süre ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yolda sabırlı ve azimli olmanızı tavsiye ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırmERHABA ARKADAŞLAR öncelikle şunu söylemek istiyorum ben buraya bunu yazıyorum ancak yazımı alıntı yapanlara söylemek istediğim bir şey var belki bu siteye bir daha dönemem çünkü şans eseri buldum ve şans eseri sizinle derdimi paylaşmaktayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırben de bir eşcinsel yakınıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırHerkese merhaba ![]() ![]() ![]() öncelikle allah(c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bende şu an eskisine göre baya bir değişiklik var önceden sürekli erkeklerle ilgilenirdim,kizlara hiçç ilgim yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada şu konuda da yorumumu söyleyeyim bence '' eşcinsellik bir hastaliktir !!! '' |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırmerhaba, tesadüfen gördüm yazılanları ve tekrar uğrar mıyım bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimliğini yeni farketmeye başlayan birisiyim ![]() 8 hastane, 3 klinik, 4 psikaytr tarafından hasta olmadığım ve herhangi bir genetik bozukluğumun olmadığına dair raporları olan ben, bir gün; daha önce gay arkadaşlarımın yaşadıklarını, hissettiklerini paylaşmış, hatta samimi bir dert ortaklığı yaptığım eşcinsel bir arkadaşım olmasına rağmen fark edemediğimi; seyrettiğim bir (aslında 2 :) filmde buldum ![]() bu bendim ![]() ![]() latter days ve patrik ![]() ![]() çocuklara olan sevgim ve fedakarlığım (amacım kendim övmek asla değil) (gönüllü eğitmenlik te yapıyorum) ve aşkı (seksi değil gerçekten aşkı) arayışımda bedenlerin (cinsiyetlerinin) önemsizliği benim özelliğim değildi sadece ![]() ![]() önemli olan yalnız değilim, yanlış ta deiğilim, kendimi mutsuz ve çözüm arayışında hissetmek saçma çünkü bu, tanrının/doğanın (ya da nederseniz deyin) bana bahşettiği, içimdeki zengin hissiyatın bir tanımı var ![]() benim bir kimliğim var artık ![]() BEN BİR EŞCİNSELİM ![]() bunu anlamaya ve kabullenmeye başladığımda, kendimden utanmam, kendimden nefretim bitti, dönüp bakıyorum şimdiki aklıma ziyan olmuş yıllara ![]() ![]() sonra dönüp diğer tarafa, geleceğe bakıyorum birde ![]() ![]() arkadaşlar, ben yeniden doğdum ![]() bir çocuk kadar mutlu/huzurluyum ![]() ![]() ![]() ve yeniden öğreniyorum ![]() ![]() kendime olan güvenim ilk defa tam ve bütün ![]() daha kararlı, iradeli ve güçlü hissediyorum ![]() toplumsal limanlarda sığıntı yaşamlar kurmaya kalkan ben gitti artık, ferdi özgür stilimle, birey olmanın, bağımsız ve (sosyal ve psikolojik oarak) kendi ayakları üzerinde durabilmenin keyfine varmaya başladım ![]() abartılı bir benzetme olacak fakat sanki ruhsal evrim geçirmiş gibiyim ![]() hasta felan olmadığım gibi, kimsenin telkinlerine veya (her anlamda) tecavüzüne de maruz kalmadım ![]() ![]() gayler hep neşelimidirler ![]() ![]() kendisi ile barışmış, kim olduğunu bilen, bunu saklamak yerine söyeleyebilecek kadar cesur olan, dürüst ve hislerini tahlil edebilen insanlar olduğumuzdan neşeli olabiliyoruz ![]() artık gerçekten pozitif ve neşeli olmanın ne demek olduğunu biliyorum ![]() alaycıları ve şaka yollu takılmaları aynı üslupla karşılayabilmenin verdiği haz bile yeter ![]() benimkine göre çok daha ağır yaşanan hayatlar da var biliyor ve saygıyla içselleştiriyorum ![]() fakat aslında belki birgün kim (ve ya ne) olduğunu sorgulamak isteyen birilerine yardımcı olabilmeyi, benim gibi kişileri zihinlerindeki hapishane/tımarhaneden kurtarabilmeyi isterim ![]() ve hayatlarını, yaşantılarını, duygu ve düşüncelerini aktararak; bana rehberlik ettiği için eşcinselliğin ne olup/olmadığını bana anlatan arkadaşlarıma teşekkür ederim ![]() çünkü yukarıda bahsettiğim "neden" şudur, bu biraz daha ağırlaşmaya başladığında, yalnızlık/yanlışlık hisleri, etrafınızdakiler (ve daha ziyade kendiniz) tarafından aşağılanmak intihara, saldırganlığa ve başkaca kötü şeylere yol açıyor ![]() şimdi, ben sizin kardeşiniz, kankanız, karşı komşunuz, oğlunuz, yan masadaki iş arkadaşınız, olabilrim ![]() benim ölmemi mi tercih edersiniz ? yoksa sürünmemi mi? ya da ruhsuz bir zombi gibi yaşamamı mı tercih edesiniz ? tercihinizi yapın ve ona göre davranın, ama lütfen aklınızı ve vicdanınıza eşit söz hakkı verin ![]() ![]() sevgilerimle, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırhayat malesef bize seçim şansı vermiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırbende bir eşcinselim ve bundan kurtulmak fikri bana hiç inandırıcı gelmiyor ölünce kurtulurum kesin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırmerhaba ben escinselim amma bu lanetden kurtulmak istiyorum |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|