|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2000, 2024, başvuru, belediyesinden, büyükşehir, duyurusu, İçin, İstanbul, sosyal, yapılır, yardım, yılı |
![]() |
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 2024 Yılı İçin 2000 TL Sosyal Yardım Duyurusu: Başvuru Nasıl Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 2024 Yılı İçin 2000 TL Sosyal Yardım Duyurusu: Başvuru Nasıl Yapılır?İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 2024 Yılı İçin 2000 TL Sosyal Yardım Duyurusu: Başvuru Nasıl Yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 2024 yılı itibarıyla dar gelirli ailelere yönelik 2000 TL tutarında sosyal yardım sunacağını açıkladı ![]() ![]() ![]() Yardım Başvurusu İçin Şartlar İBB’nin 2000 TL sosyal yardım programından yararlanmak isteyen vatandaşların bazı kriterleri karşılaması gerekmektedir: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Başvuru Süreci ve Yöntemleri Yardım almak isteyenler, iki farklı yöntemle başvuru yapabilirler: - **Online Başvuru:** İnternet üzerinden başvuruda bulunmak isteyenler, [İBB Sosyal Yardım Portalı](https://sosyalyardim ![]() ![]() ![]() ![]() - **Telefonla Başvuru:** ALO 153 hattını arayarak da yardım talebinde bulunabilirler ![]() Başvurunun değerlendirileceği süreç, yardıma uygun görülen kişilerin bilgilerini içerecektir ![]() ![]() Yardım Kartı ve Kullanım Alanları İBB’nin yardımlarından biri olan yardım kartı, sahiplerine geniş bir alışveriş imkanı sunuyor ![]() ![]() ![]() Ödemelerin Gerçekleştirilmesi Yardım ödemeleri, başvurusu onaylanan kişilere kısa bir süre içinde aktarılacaktır ![]() ![]() ![]() Yardım Kuponunun Kullanımı Yardım kuponu alan vatandaşlar, Yapı Kredi Bankası ATM'lerinden kartsız işlemle kolayca para çekebilirler ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Dikkat Edilmesi Gerekenler Başvuru sırasında gelir durumu ve diğer bilgileri gösteren belgelerin eksiksiz sunulması, değerlendirmenin doğru yapılabilmesi açısından kritik önem taşımaktadır ![]() ![]() İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu sosyal yardım programı, özellikle dar gelirli ailelere büyük bir destek sağlayacaktır ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|