![]() |
Arkadaşım Sarmaşık |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Arkadaşım SarmaşıkBalannemi ve Gülannemi çok severim ![]() ![]() ![]() Gülannem ne zaman sıkıldığımı anlasa beni parka götürürdü ![]() Bu sabah canım çok sıkılıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaydıraktan kayarken karşımdaki çınar fidanını görünce hayret ettim ![]() ![]() ![]() Kaydıraktan inip onun yanına koştum ![]() -Hayırdır çınar kardeş! Siz ne zamandan beri çiçek açıyorsunuz? dedim ![]() Çınar yapraklarıyla gülümserken başka bir ses duydum ![]() ![]() -Merhaba Ceren ![]() ![]() ![]() -Yoksa çınarın yaş gününü mü kutluyorsunuz, dedim ![]() Çınar kahkahayla gülerken sarmaşık devam etti: -Hayır Cerenciğim! Bu benim çınar kardeşe teşekkür hediyemdir ![]() -Niçin teşekkür ediyorsun, dedim ![]() -Eğer çınar elimden tutup beni kaldırmasaydı, insanların ayakları altında ezilip giderdim ![]() ![]() çiçeklerimle süslüyorum, dedi heyecanla ![]() -Ona iyice sarılmışsın, bunun sebebi nedir, diye sordum ![]() Derin bir nefes aldıktan sonra: -Arkadaşlar birbirinden hiç ayrılmamalı ![]() ![]() Çınar ve sarmaşık kardeşlere teşekkür ederek Gülannemin yanına koştum ![]() -Hemen eve gidelim Gülanne, dedim ![]() Gülannem şaşkınlıkla: -Parkta oynamaktan ne çabuk bıktın Cerenciğim, dedi ![]() Ben de utanarak: -Hemen eve gidip Cenk’e telefon edeceğim ![]() ![]() Gülannemle el ele tutup eve doğru yürüdük ![]() Cenk’le eskisi gibi arkadaşlığımız devam etti ![]() ![]() ![]() Yaz gelince sarmaşığı ziyaret edip tohumlarını topladım ![]() ![]() Sarmaşıklar büyüyüp çınara sarıldı ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|