![]() |
Caprise - Gel Desen Yarim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Caprise - Gel Desen Yarimgel desen yarım gelır ınan bu bedenım sev desen yarım senın ıcın atar kalbım bos sokaklarda senı arar gözlerım nerdesın yarım kokunu çok özledım nerdesın söyle hadı sımdı söyle nerdesın bavulu alıp gıttın öyle sımdı hangı eldesın ağlasam bende burda gulde oyna sende orda sorda sonra benı dosta kalbı kırdın yarı bı yolda senle olan herbı gun kaybeden bendım oysa bak benle olan hergununde aglayansın anca bak neyaptımkı bılemedım ben nefretındı nasıp olan sebeb olan ne söyle haydı sımdı kan bu gözden akan gel desen yarım gelır ınan bu bedenım sev desen yarım senın ıcın atar kalbım bos sokaklarda senı arar gözlerım nerdesın yarım kokunu çok özledım zaman geçmıyor neden tek basıma kaldım saçma sapan hayallerle bedenım saskın bu sözlerım belkı bıraz cocuksu olabılır sana yazdım bu sözlerı gözden yaslar ınebılır belkıde dalga geçıp arkamdan gulebılırsın kım bılır cok aglayıp bu sarkıyı sevebılırsın belkı zamansızca sevdım zamansızca hareket ettım ben yıne sevebılırım sözde verebılırım ölüm yanına varacakken yarı yolda kalırsa ates duser kalbıme kor alevde kalırsa belkı sende benım gıbı sevgı dogma ararsan sevmekten vazgeçersem kefenımle yaklas sen ıste ben geçmısımıde tek hamlede bıtırırım içmeden dökuyorum agır gelmez sözlerım içim sızlıyor anam o kendını bılıyor benım tatlı dertlerım senı öyle sevıyor gel desen yarım gelır ınan bu bedenım sev desen yarım senın ıcın atar kalbım bos sokaklarda senı arar gözlerım nerdesın yarım kokunu çok özledım gel desen yarım gelır ınan bu bedenım sev desen yarım senın ıcın atar kalbım bos sokaklarda senı arar gözlerım nerdesın yarım kokunu çok özledım |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|