![]() |
Abluka Alarm- Bir Şans Ver |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abluka Alarm- Bir Şans VerLeadri darmadağın bir dünya, biz ki sahibi düşe kalka yol aldık hayatın talimi gel inatla gel yorulma bak inan değer kararlı insan mutluluk talibi düşün ne kaldı bir bak dünden armağan hayıflan geçti zaman ve sendin mahvolan toparlan vakit yok artık kurut şu buhranı zordur yaşam yıkılma, mırıldan şarkını hayat soyut kavramla tokatlar aklını tek somut gözyaşı, insan ne oldum şaşkını badireler var zamansız öldüğün o badirelerden de söyle var mı birisi güldüğün cevabı beklenen onca soru dururken içimde bugün bir yenisi eklenir bak hayattı mahlası Hüda bir sayfa koydu önüme yazmam gerekti bense münker nekir'le uğurladım sayfayı belki bir bakış veyahut bir gülüş bir haykırış bir armağan bir imtihan belki aldanış sahi neydi? unuttuk adını biz bu ömrün belki bir yol gidemesekte bir karış ![]() ![]() nakarat çıkar ne varsa koy ardına bırak hadi gel unutuver hadi kötüye bağlama bel bir şans ver hadi gelen şu güne güneş doğacak bakmasını bilene Leadri kaldır arş'a başını bak bu belki iyi gelir gün gelir düşende kalkar kalbim iyi bilir kirlenir herşey zamanla üzülme çıkar yüzünden hüznü bu halde gözükme kaybetmek için bahane arıyorsan haline unutma en büyük bahane sensin kendine yıkılmayı bekleme sabırla ve dik dur yüzleş şaşırt hayatı, bu kez git tersine ardıma gömdüm, hatırlamaktan artık usandım yarına döndüm neyse payıma düşen kabuldum anladım artık yaşam bir hengame yeterli tebessüm edebilirsen idame uzaan ![]() ![]() sıkan ne canını? hayat mı yalandan dünyadan geçmek zor, sıkıldık dönmekten(?) nispetten, gafletten sil kurtul herşeyden yüzünden düşen bir parça hüzün yüzünden bozuldu tebessüm toparla haydi resmi tezelden gönül gözüyle bakmak gerek esasen devran kısır bi döngü gereksiz üzülmen nakarat çıkar ne varsa koy ardına bırak hadi gel unutuver hadi kötüye bağlama bel bir şans ver hadi gelen şu güne güneş doğacak bakmasını bilene |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|