Metris Ben Fazla Kalmayacağım

Eski 11-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Metris Ben Fazla Kalmayacağım

Birol Güven'den yeni bir film geliyor

Senarist-yapımcı Birol Güven, üç yıl önce çektiği 'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' filminin devamını yapmak istediğini Twitter'da açıkladı Güven; bu filmde şike soruşturması kapsamında cezaevine giren BJK'nin teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun hikayesini anlatmak istediğini belirtti Birol Güven, yeni projeyle ilgili sosyal medyada şu açıklamaları yaptı:

'AKŞAMA İDMANIM VAR' OLABİLİR

Asıl film konusu Tayfur Hoca'nın hikayesi O tam bir 'Metris Ben Fazla Kalmayacağım' hikayesi Söylentiye göre, futbolculara "Akşam idmana yetişirim" diye gitmiş adliyeye

Hatta adını bile değiştirebiliriz; 'Metris, Benim Akşam İdmanım Var!' Tayfur Hoca'nın hikayesini anlatırken, Serdal Adalı ve Ahmet Ateş'i de unutmam tabii Üzerinden zaman geçsin İnşallah hepsi aklansın Gerçekleri en güzel sinema yoluyla anlatırız Bekleyelim

Senaryoyu, Serdal Adalı,Tayfur Hoca ve Ahmet Ateş ile yazmak lazım Tüm sürecin filmini yapmak isterim ama Beşiktaşlı olduğum için ne yapsam alınırlar

BANA HUKUK ÖĞRETTİLER

Birol Güven, 'Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' filminin çekim sürecini şöyle anlattı: Ben Bayrampaşa'ya senaryo öğretmeye gittim, mahkumlar bana hukuk öğretti Bayrampaşa Cezaevi'nde 1 5 yıl senaryo dersleri verdim sonra da mahkumlarla beraber film çektik "

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com