![]() |
Fastman &Amp; Asil - Kalßime Ölmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fastman &Amp; Asil - Kalßime ÖlmekAl benide, Al yanina, Yüregime dokunur yok olusun, Çok yorgunum, Çok yanlizim, Içimde yarasin diye sonsuzum, Zor olacak bana gülmek, Daha erken kalbime ölmek, Unutulmussam, Silebildiysem, Haram olsun bana gün görmek, Uzanir bekler eller, Ölüm meleklerim gelene dek, Nur saçarak gelsin, Alsin ömrüm onun olsun, Günesim tersten dogsun, Kurusun akan irmaklar, Yagmurlar hiç yagmasin, Sen yoksan kimse olmasin, Artik baskasi yok, Kimsesi yok, Siginir yaralara yardim etsin diye, Her gece ufak avuçlarini semaya açarak seni izler, Dizlerini çeker bu çocuk kapanir, Aglar hiçkirarak, Göremedigim her gününe, Derdim derdime dert katacak ![]() Dertlerim bir bir üst üste gelmeye basladi Yarabbim, Kurtar beni al bu dünyanin çilesinden çok gerginim, Anlatilmaz gerçegin korkuyorum bunu bilmesin, Sensizlikten yoruldum artik, Yoruldum inan çok bitkinim ![]() Gözlerim kanli, Her sabahin günesinde, Kalbim kirik siginak arar, Derman bulamaz geri döner, Kirik aynalara yalvarir, Bu beden aglar, Sirtima bir ok saplanir sanki, Acilara tutunur ruhum, Birakmaz dünya nefesimi alayim, Hayatta biraz daha yasayayim, Anlatamam artik her günüm hasret dolu, Davranis hislerim çok bozuk, Ben çiçek olsam ilk günden kurur, Yeniden açamazdim sevgilim, Kuruttun beni, Bitirdin be gülüm, Ihanet ettin çok bencilsin, Bir gün günü gelir elbet, Bana muhtaç olacaksin ![]() Dertlerim bir bir üst üste gelmeye basladi Yarabbim, Kurtar beni al bu dünyanin çilesinden çok gerginim, Anlatilmaz gerçegin korkuyorum bunu bilmesin, Sensizlikten yoruldum artik, Yoruldum inan çok bitkinim ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|