|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrılardan, ile, kuantum, kurtulmak, tedavi, yöntemi |
![]() |
Ağrılardan Kuantum Tedavi Yöntemi İle Kurtulmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağrılardan Kuantum Tedavi Yöntemi İle KurtulmakAğrılardan kuantum tedavi yöntemi ile kurtulmak Anestezi Uzmanı Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namık Kemal Üniversitesi, (NKÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() Hastaların kapı kapı dolaşmalarına rağmen kesin çözüm bulamadığını veya ileri yaşta olduklarından istedikleri ilgiyi göremediğini belirten Mordeniz, kuantum tedavi yöntemini, ameliyat olamayan yaşlı, omurgasında dejenerasyon, kireçlenme olan veya ilaç tedavisine dirençli ve uzun süre kronik ağrıyla baş edemeyen hastalarda uyguladıklarını ifade etti ![]() 21 ![]() Kuantum teşhis ve tedavisinin, Rusya'da uzay araştırmaları merkezlerinde geliştirilen ve 21 ![]() ![]() Mordeniz, 3 aylık süre içinde 100'ün üzerinde hastaya uyguladıkları bu yöntemde teşhis ve tedavide yüzde 90'lara varan başarı elde ettiklerini kaydetti ![]() ![]() ''Kuantum yönteminin, ilaçsız tedavi yöntemi olarak daha geniş uygulama alanı olacağına inanıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİN TIBBINDAN ETKİLENİYOR Kuantum enformasyon teorisinin, geleneksel Çin tıbbından etkilenerek yeni bir tıbbi yaklaşım olduğunu belirten Mordeniz, yaklaşımın, tıptaki gibi hücrenin çekirdeği değil hücreler arasındaki iletişim kanallarına belirli dalga boyunda ışık vererek iletişim kanallarını uyarmak olduğunu söyledi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|