![]() |
Polislere Psikolojik Danışmanlık Hizmeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polislere Psikolojik Danışmanlık HizmetiPolislere psikolojik danışmanlık hizmeti Emniyet Teşkilatı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Semineri Antalya'da başladı ![]() ![]() ![]() Emniyet Teşkilatı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Seminerine (ETEPSEM) katılan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan Kılınç, seminere Türkiye genelinden 119 psikolojik danışmanlık ve rehberlik büro amirleriyle psikologlarının katıldığını söyledi ![]() Bu yıl ikincisi düzenlenen seminerle teşkilattaki ilgili birimlere yapılan müracaatlarda yaşanan sıkıntıları aşmayı istediklerini belirten Kılınç, psikologların, illerinde kendilerine has geliştirdikleri uygulamaların da bu seminerde değerlendirileceğini ve öğretim üyelerinin uygun gördüğü konularda birebir çalışma gerçekleştirileceğini bildirdi ![]() Kılınç, çeşitli üniversitelerden 5 öğretim üyesinin uzmanları eğiteceğini, uzmanların da illerinde kendilerine müracaat eden personele destek vereceğini ifade etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POLİSLERE İNTİHARLARLA İLGİLİ EĞİTİM VERİLECEK ''(Güvenli polis, güvenli hizmet) parolamız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antalya'da 20 Marta kadar devam edecek seminerde psikolojik danışmanlık ve rehberlik bürolarında görevli uzman personele ilişki kurma ve iletişim, danışan sorunlarını değerlendirme, temel dinleme becerileri uygulamaları, toplumda sık görülen psikiyatrik bozukluklar ve intiharlar gibi konularda eğitim verilecek ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|