![]() |
Siyanüraltes - Ölü Gibiyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyanüraltes - Ölü GibiyimSiyanüraltes - Ölü Gibiyim Kapalı bir kutu kalp açmak için Gerekiyo anahtarını bulmak Çok çabaladım olmuyo lakin Bir tek yolu var ondan istemek Artık vakit yok durum çok zor olmaya başladı Evet evet çok zorlanıyorum artık farkındayım Çektim gözlüğü altıma araba 10 dakkaya kızlar arabamda Caddede 20 km hızla Kız avındayım acele etmem fazla Yada yorgunum uzanmam lazım Devam ederim işe sonra da Aceleye yok gerek Evet evet aceleye yok gerek Eli elime değdi bi anda Kalp atışım hızlanıyo mu hala Sanırım fazla heyecanlıyım Elimi çekiyorum olamaz utangacım Biliyorum ruh bedenimi yönetir O da benim işte yönetemeyen kişi Olamaz bu işten sıyırmalıyım Vakit de dar evet nakitim az Saatime bakıyorum kol zamanım az Ustayım devrik cümlelerde Kapışan varsa gelir bilmem ne alaka Özlüyosun evet sen de beni Tıpkı benim seni özlediğim gibi Ya da manyaklaşıyorum bakma kusuruma Ben zaten hep böyleyim 2X Ölü gibiyim cansızdan farklı Deli gibiyim huzur yok artık Ben de deliyorum Sorma neden uzağa taşınıyo bu beden |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|