![]() |
Ayben - Adı Üsküdarlı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben - Adı ÜsküdarlıAyben - Adı Üsküdarlı Gör görebildiğin her gözün altını çiz ![]() ![]() ![]() Güzel olsada her kalp ağrısı bir ![]() ![]() ![]() ağrısı aynı bugünkü değil ![]() ![]() ![]() sevin ![]() ![]() hergün aynı yer, yazdım aktı sel ![]() ![]() boş bir gençlik aklımda ![]() ![]() ![]() aynı sizler gibi başarıyı karalamaya çalışan anti oluşumlu birçok *** var dünyada!! NAKARAT: Sus lan!! Suski bu rapler tutsun buz ![]() ![]() ![]() ![]() Dur lan!! *** gibi raplerin ağzına kustum lan ![]() ![]() ![]() Durdurabilirsen burda bu kız ![]() Adı üsküdarlı adı Ayben!! Durr ![]() ![]() ![]() Kıyamet koptu,ay doğdu ![]() aldı gitti ![]() tut yine sus be kızım ![]() Korsana paralarını kaptıran kim?Rap dertten önce gelen tek ![]() ![]() gelecek dermanıda neyleyim?? Beni dinleyin ufkunu aç yol göstereyim sana burdan kaç ![]() insanlara lafım yok onlar kaçmasada olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() imdat demek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAKARAT Zaman alır ama toplanmak zor ![]() ![]() ![]() ![]() dilimiz kuru sakın ona pusu kur ![]() ![]() Susturulamadım aldırmam hiççç!! Kopyası yok galakside bu tek lan ![]() ![]() ulan aklını kaçır umarım kırılır kafanın içi koftik ![]() bir yol ver ![]() ![]() mutsuzdan ve kudursun, bak bir bulursun efendine söyle bir ölçek rapi heran evde bulunsun ![]() bu defteflerin arasına giremedi kelebekler ![]() ![]() Tiktak dur tok karnına pil tak kontak kuramadı kalk *** çok bak, hiphop taramalı voltaj yaz ![]() gaz ![]() ![]() ![]() ![]() akşamlar ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|