![]() |
Alya, Sevgilim Ve Ben Ayşe Arman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alya, Sevgilim Ve Ben Ayşe ArmanAlya, Sevgilim ve Ben Ayşe Arman Ayşe Armandan hamileliğine, “sevgili” olmaktan “sevgili ve anne” olmaya geçişine, anneliğine ve kızı Aylaya dair yazılar; bu serüvenin en güzel fotoğrafları… Bu kitap bizi anlatıyor ![]() İçeriden sansürsüz ![]() Katıksız ![]() Bu kitap bir tür albüm ![]() Bu kitap, buzdolabının üzerinde yapıştırılmıs olan, yazı masamın arkasında asılı duran fotoğraflardan oluşuyor ![]() Tamamen doğal fotoğraflar ![]() Bizim ev halimiz ![]() Kendi halimiz ![]() Belki de bu heyecanladırdı beni ![]() En basit, en yalın, en samimi halimiz ![]() Ve ben seviyorum bu halimizi ![]() Hayattaki en büyük başarım da bu, böyle bir aileye sahip olmak ![]() ![]() ![]() Alya, Sevgilim ve Ben Bizim Hikâyemiz ![]() ![]() ![]() Ayşe Arman Doğan Ktap Ayşe Arman'ın diğer kitapları Kimse Sormazsa Ben Sorarım Ayşe Arman Epsilon Yayınları Bu kitapta, Ayşe Arman'ın çalışmaların içinden seçilen 46 röportaj okuyucuyla buluşuyor ![]() ![]() Kimse Okumazsa Ben Okurum Ayşe Arman Epsilon Yayınları Kitap sunuşu nasıl yazılır bilmem ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|