Büyük Grev Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyük Grev Kitabının Özeti

Büyük Grev

Bütün yaşamımda kalem kavgasına ilk atılan, kavgayı çıkaran ben olmadım Hiçbir kalem kavgasına da isteyerek girmedim, hep itilmişimdir Bu kez de öyle oldu Ama saldırılmışsam, ama üstüme üstüme gelinmişse, kavgadan kaçamam Kalem kavgasında ille de yengin gelmeyi düşünmem Yanılgım gösterilmişse, teşekkür ederek özür dilemenin kavga etmekten daha büyük yiğitlik olduğunu bilirim

"Büyük Grev" adlı masal-öyküm dolayısıyla yapılan saldırılara yanıtlarım, takım tutan saldırganlar için değildir Çünkü onlar, kendilerine her ne anlatılırsa anlatılsın, önceden neyi ve nasıl anlamak istiyorlarsa ancak onu anlayacaklardır Önyargılıdırlar Bu yanıtlanmı, bu sevimsiz kalem kavgasında önyargılı olmayanları uyarmak için yazdım Gerçekte olay, işçi sınıfımız ve geleceğimiz açısından çok önemlidir Bu konuda başka yazarların susmalarını doğru bulmuyorum Onların susmaları da anlam taşır, (hangi yan haksızsa, onlar yada ben) susmalarr, haksızdan yana olmaları demektir Konu önemlidir, çünkü amacımız, geleceğimiz için kamuoyunu yaratmaktır

Yazar : Aziz Nesin

Yayınevi : Nesin Yayınevi

Sayfa Sayısı : 320

Etiket Fiyatı : 15,00 YTL

Basım Tarihi : Mayıs 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com